Je bent hier:

Over ons

Over ons

Wij zijn Frits en Martine Androg en wonen op Texel met onze honden Xavi en Alba. Beide Hollandse Herders. Frits is na zijn werk bij de Marine en de Texelse veerdienst TESO met pensioen gegaan.

Martine heeft ruim 12 jaar gewerkt bij een postagentschap en is daarna (en nu nog steeds) gaan werken bij SnelStart, een Texels bedrijf dat boekhoudsoftware ontwikkeld.

Sinds 1993 hebben we honden als gezamenlijke hobby. Frits traint IGP met de hond en komt daarvoor bij verschillende hondensportverenigingen. Bij de plaatselijke vereniging hsv DOS is hij secretaris geweest en heeft hij als vrijwillliger training aan de IGP-leden gegeven

Martine organiseert roedelwandelingen op het eiland. Ook is zij bij de eerder genoemde vereniging Door Oefening Succes actief als vrijwilliger: trainer van de puppy-groep en de speurende IGP-honden en voorheen ook als penningmeester. Momenteel volgt ze een opleiding tot voedingsdeskundige / voedingsadviseur voor honden en katten.

Aeolus is de naam van ons huis, op nummer 51 van de Hoofdweg op Texel. Vanuit deze locatie richten we ons sinds 2008 op de verkoop van hondenvoeding.

Voeding heeft veel invloed op het welzijn en gedrag van het dier. Daarom vinden we het belangrijk dat elke hond de juiste voeding krijgt.

Aeolus 51 verkoopt enkel voeders welke vrij zijn van ongezonde chemische toevoegingen zoals antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Kijk gerust rond op onze Facebook-pagina Aeolus 51 | Facebook of onze website.

Heeft u een vraag, stuur dan gerust een e-mail of bel ons. We helpen u graag verder. Woont u op Texel dan hoeft u voor het hondenvoer de deur niet uit. Wij bezorgen het op Texel bij u aan de deur.