Gediplomeerd voedingsdeskundige voor honden en katten

Mijn naam is Martine en ik heb in 2008 ontdekt dat de juiste voeding een groot verschil maakte voor mijn hond. Het was in die tijd een enorm gedoe om de juiste voeding voor hem te vinden. Daarvoor kwam ik terecht bij brokken uit Zweden! Dat doet natuurlijk niet iedereen en dus besloot ik zelf voer te gaan verkopen.

Om je echt te kunnen adviseren over het beste voer voor jouw huisdier, heb ik daarna de opleiding bij DigiDog gevolgd. Als voedingsdeskundige en voedingsadviseur voor honden en katten weet ik nu precies waarom voor jouw dier het ene voer beter dan het andere.

Een voorkeur voor brok, blik, KVV of vers samengestelde voeding heb ik niet, wél een voorkeur voor gezonde dieren en blije baasjes.

De adviezen die je van mij krijgt zijn altijd onafhankelijk. Ik heb geen afspraken met fabrikanten en geen afnameverplichting bij de groothandel. Dat geeft mij (en jou) de volledige vrijheid om precies dat voer te kiezen dat past bij je huisdier en bij jou.

Heeft je dier gezondheidsproblemen die te maken kunnen hebben met de voeding? Ook kan ik je adviseren.

Heeft jouw huisdier gezondheidsklachten? Dan laat je er natuurlijk altijd een dierenarts naar kijken.

Bericht delen: